Vidua tager ansvar i vores forretning for at skåne miljøet.
Vidua er en online butik, som sælger artikler til hjemmet og køkkenet. Vores sortiment består af drikkedunke, madkasser, køkkenartikler og meget mere. Når vi køber ind undersøger vi altid produktet baggrund og dets miljømæssige påvirkning, sådan at vi er sikre på, at det er i overensstemmelse med Vidua’s vision. Flere af vores produkter kan endda erstatte traditionelle engangs-produkter, så vi på den måde kan undgå overforbrug. Vidua forsøger også at mindske vores miljøpåvirkning i andre dele af vores værdikæde. For eksempel når vi sender pakker fra vores lager, sørger vi så vidt som det er muligt at pakke miljøvenligt.

Et Udpluk af vores Produkter

Laid Back 2.0

Laid Back 2.0 er en opvaskebørste, som har et aftageligt børstehoved. Det gør, at du kan udskifte børstehovedet når det gamle bliver slidt. På den måde undgår du, at købe en ny opvaskebørste hver gang.

Attis Metal Straw

Hvert år bruges mange millioner plastik sugerør, som smides ud efter brug. Med vores Attis Metal Straw kan du gennembruge sugerøret i flere år. På den måde hjælper du med at skåne miljøet.

Organic Cotton Pads

Vores Cotton Pads er rondeller lavet af uld, som gør at de kan genbruges mange gange. Rondellerne kan vaskes i vaskemaskinen, så de er klar til brug igen.