Forretningsbetingelser

Oplysninger:

Vidua.dk drives af Adler Affiliate med cvr. nr. 39261227

Adresse:
Kornbakken 6
2970 Hørsholm
Danmark

Kontaktinformationer:
Mail: kontakt@vidua.dk

På denne side finder du de gældende forretningsbetingelser (herefter betingelserne) ved alle køb på Vidua.dk. Dette betyder, at når du laver en ordre på Vidua.dk, accepterer du følgende betingelser. Du kan også se vores privatlivspolitik ved at klikke her.

Forretningsbetingelser:

Betalingsformer:

Vidua.dk modtager betaling med Visa, Visa/Dankort, Mastercard, Maestro og Mobilepay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i DKK, Danske kroner og er inkl. moms.
Vidua.dk bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at hverken medarbejderne hos Vidua.dk eller andre kan aflæse dine kortoplysninger.

Bestilling:

Når du har lagt en ordre/bestilt varer hos os, får du vist en bekræftelsesside på at din ordre er gennemført, samt vi sender en bestillingsbekræftelse til din e-mail.
Din bestilling er ikke bindende, før pakken er afsendt (vi sender en bekræftelse på dette). Vidua.dk forbeholder sig retten til at annullere din ordre, med fuld refundering, indtil da.

Levering:

Vidua.dk leverer på alle hverdage og i de fleste tilfælde inden for 2-4 hverdage med DAO og inden for 1-3 hverdage med GLS. Da det er DAO og GLS, som er ansvarlig for leveringen af vores ordrer, kan vi ikke garantere, at du modtager din pakke inden for leveringsfristen. Har vi mulighed for at forudse en længere leveringstid, underretter vi dig på e-mail.
Du kan læse om vores fragtpriser samt andre leveringsinformationer på denne side: vidua.dk/levering-retur
Kunden skal ikke selv betale for returomkostninger, hvis det drejer som om benyttelses af fortrydelsesretten eller reklamationsretten. Se de to nedenstående afsnit omkring reklamationsret og fortrydelsesret. Vidua leverer til hele Europa ved aftale, dog forekommer der andre fragtomkostninger, når det er udenfor Danmark.

Vi tilbyder gratis levering på ordre over 399 kr. Dette gælder kun DAO levering til pakkeshop og GLS levering til pakkeshop.

Reklamationsret:

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.
Vidua.dk vil dække returneringsomkostninger, så længe pakken skal sendes fra Danmark og til os.
Ønsker du at bruge din reklamationsret, skal du kontakte os på kontakt@vidua.dk. Husk at vedhæfte et billede af fejlen, hvis det er relevant.

Fortrydelsesret:

Der gives 30 dages returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Du kan få en gratis returlabel her: https://retur.pakkelabels.dk/viduadk
Vælger du at anskaffe din returlabel et andet sted end overstående link, skal du selv afholde omkostningerne.

Ved returnering hæfter du for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet ud over, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Efter vi har modtaget din returpakke, skal du forvente 3-7 hverdages behandlingstid, før du modtager dine penge retur.

Ønsker du at bruge din returret, kan du læse mere her: vidua.dk/levering-retur

Rabatkoder:

Rabatkoder, også kaldet kuponer, rabatkuponer, gavebevis mv., kan anvendes på kurv- eller kassesiden, når du handler på Vidua.dk.

Hos Vidua.dk udlover vi ofte en rabatkode, som giver 10% rabat på din første ordre, når du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Dette gælder kun for nye kunder.

Når man handler på Vidua.dk, kan man kun bruge én rabatkupon per ordre.

Rabatkuponer giver ikke rabat på fragten. Der gives ikke rabat på allerede nedsatte varer, medmindre andet er skrevet.

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Nævnenes Hus’ klageportal: https://kpo.naevneneshus.dk/Public/Home/ChooseLoginProvider?returnUrl=https://kpo.naevneneshus.dk/External

EU-Kommissionens online klageportal kan også̊ anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant for forbrugere med bopæl i et andet EU-land. Klagen indgives her – http://ec.europa.eu/odr Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mailadresse kontakt@vidua.dk.

Klagemulighed med Tryghedsmærket

Du kan oprette en klage via Tryghedsmærket og forsøge at løse problemet i samarbejde med webshoppen og Tryghedsmærket, inden du klager ved hjælp af ovenstående muligheder.

Du kan oprette klagen her https://tryghedsmaerket.dk/complain

Sidst revideret: 18-08-2022

Indkøbskurv